Om Stressguide

Hvorfor?

WHO skønner at stress og depression vil være den væsentligste kilde til sygdom i 2020.

I Danmark alene lider ca. 300.000 danskere af alvorlig stress.

Der er i høj grad brug for et hurtigt, effektivt og enkelt hjælpekit til de mange, som er ramt af stress.

Når man er ramt af stress, er det meget uoverskueligt at navigere rundt i den jungle af tilbud og anbefalinger, man i dag kan finde online.

Vision

Ønsket og formålet med Stressguide.dk er, at skabe et online koncept, som indeholder de mest effektive redskaber til at komme stress til livs – både forebyggende og behandlende.

Vi ønsker at hjælpe så mange som muligt af med deres stress. Hurtigt og effektivt – og til en pris som alle kan være med på.

Mission

Stressguides online forløb er et helt unikt koncept, som gør det muligt, at arbejde med sin stress i sit eget tempo, og i sit eget hjem. Det er nemt og lige til at gå til, og da konceptet kører online, kan løsningen påbegyndes med det samme.

Vores online forløb er sammensat af det bedste fra yoga, mindfulness, åndedrætsterapi, kostvejledning, coaching og positiv terapi – og det er denne unikke sammensætning af redskaber, som skaber de positive resultater.

Roligt, overskueligt og enkelt tager vi dig i hånden og guider dig tilbage i balance ved hjælp af en struktureret ugeplan, en kostplan samt yoga og meditation.

Der er en grund til at flere millioner mennesker verden over allerede har overgivet sig til yoga og meditation. Det virker. Vi viser dig vejen.

Det eneste du skal gøre, er at tage beslutningen og følge programmet – så sker resten af sig selv.

God fornøjelse!

Er du stresset?

Kom igang med dit online stressguide forløb idag!